Deep Tissue massage

AU AU AU ……. mijn collega masseur wist binnen het uur precies al mijn pijnlijke plekken op mijn rug te vinden. En dan bedoel ik ook echt ALLE. Oké, ik had al gehoord dat Deep Tissue niet voor watjes is en steviger dan een sportmassage is, en nu was het “bewijs” wel geleverd in het eerste uur van de opleiding tot Deep Tissue masseur. Wauw, dit is precies waar ik naar op zoek ben. De diepte in, daar hou ik van. Diepe spierlagen en bindweefsel aanraken.

Ik heb me deze dagen totaal laten onderdompelen in de Thaise technieken, waarbij vingertoppen, knokkels, handen, ellebogen en onderarmen ingezet worden. I love it ! Verklevingen die de doorstroming blokkeren kunnen door deze massage weer in beweging komen, in Reflow dus haha.
De fijne opleiding is gegeven door Silvia van Sabaaydi, in samenwerking gegeven met ITM, de grootste en beste massageschool in Thailand.

De massage gebeurt met diepe grepen, maar wel traag, waardoor ik als masseur heel mooi, liefdevol in verbinding met mijn cliënt kan blijven. Mijn cliënt kan mijn handelingen goed volgen, waardoor hij/zij toch lekker weg kan zakken in rust en ontspanning.
Ik zal deze massage als totaalmassage gaan aanbieden, maar zal ook enkele grepen integreren in de Reflow intuïtieve massage. Voor meer informatie over Reflow massage, klik hier