Reflow Massage

Voel je herboren en kom thuis in je eigen lichaam & geest

Is het tijd om jezelf op nummer 1 te zetten? Ben je (te) druk geweest? Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Heb je weinig energie? Kunnen je spieren wel een boost gebruiken? Word je dol van het getetter in je hoofd? Dan is het tijd voor een Reflow-massage!

luis-villasmil-mlVbMbxfWI4-unsplash
Waarom Reflow massage?

Een Reflow massage staat voor volledig ontspannen en opladen om weer helemaal terug te komen in jouw natuurlijke flow. De massage is helemaal op jou persoonlijk afgestemd. De massage is diep en traag, waardoor je de mogelijkheid hebt om heerlijk weg te zakken. Je laat spanning los en je energie kan weer vrij gaan stromen. Je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd en dit wordt versterkt omdat er o.a. Reiki energie door mijn handen stroomt. . Ik ben gediplomeerd Sabaaydi Intuïtief masseur, ITM (Thaise) masseur en ik ben in het bezit van Reiki 1 en 2.

Jij staat op nummer 1

Bij Reflow even alleen maar de aandacht voor jou. In een rustige ruimte met sfeervolle muziek staat een zachte massagetafel klaar. Ik leg je onder weldadige doeken en je kunt heerlijk wegdrijven om alle stress van de dag los te laten. Met warme olie ga ik je lichaam masseren. Lichaamsdelen die niet worden gemasseerd, blijven bedekt onder doeken. Dit is een moment voor jou alleen, je hoeft niet te geven maar alleen te ontvangen.

“Een massage bij Boudine doet haar naam “Reflow” een eer aan. De balans en verbinding is enorm fijn.
Geef jezelf even compleet over, en je zult na de massage jezelf herboren voelen”. Marco C.

Welke massage past bij jou?

Ik masseer vanuit mijn hart en gevoel. Een Reflow massage is altijd persoonlijk en helemaal op jou afgestemd, waarbij ik rekening houd met jouw wensen en grenzen.
Ik heb een “gereedschapsbox” vol met grepen, o.a. vanuit klassieke massage, esalen, intuitieve massage, polariteitsmassage, Thaise deep tissue (sportmassage) en Thaise voetmassage.

Je kunt kiezen uit onderstaande massages, maar een combinatie is ook heel fijn. Diepgaande ontspanning, waarbij knopen stevig aangepakt worden. 


Intuïtieve ontspanningmassage:

Door de drukte in ons leven, is ons lichaam vaak gespannen en het is een cadeau voor je lijf om deze spanning echt los te laten. Bij een intuïtieve massage neem ik je mee op reis naar ontspanning en diep thuiskomen in jezelf. Door trage en respectvolle aanraking vergroot je lichaamsbewustzijn; een uitnodiging om je te openen en los te laten. 

Thaise massage:

Bij Thaise massage krijg je langzame, maar hele diepe strijkingen, waarbij ik ook mijn knokkels, ellebogen en een “Thais stokje” gebruik om diepere spierlagen te laten herstellen en ontspannen. Dit is een intense massage die ondersteunend is bij chronische spanningen, zoals b.v. in nek-rug en schouders. (“spierpantser”).  

Wat kun je verwachten van de massage?

Voor aanvang van de massage hebben we een kort gesprek, waarin we afstemmen waar je behoefte aan hebt, zodat de massage echt compleet op jou gericht is. Helemaal de tijd voor jou, je kunt heerlijk rusten en spanning loslaten. Jezelf gekoesterd voelen door de warme aanraking en fijne verbinding. Vind je het fijn om vooraf meer te weten, klik dan hier. Graag masseer ik in stilte met een zacht achtergrondmuziekje, zonder te praten, zodat je naar binnen kunt keren en steeds dieper kunt ontspannen en loslaten.

De tijdsduur bepaal je vooraf, een Reflow massage is al mogelijk vanaf 30 minuten. Deze massage is automatisch een deelmassage, vanaf 60 minuten kun je een totaalmassage ontvangen. De maximale tijdsduur is 90 minuten. 

 Er zijn situaties waarin ik je niet mag masseren, dit noem je contra-indicaties.

Tarieven

Reflow massage 30 min. € 35,00

Reflow massage 60 min. € 60,00

Reflow massage 90 min. € 90,00

Alle bedragen zijn inclusief BTW en per pin of contant te voldoen

 

Seksuele handelingen zijn onbespreekbaar

palmen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?