Reflow Begeleiding

Van druk, bang en boos……weer vrij en blij

Voel je herboren en kom weer thuis in je eigen lichaam & geest

Ik zou je graag helpen bevrijden van de negatieve overtuigingen die je in je leven hebt opgebouwd, om in vrijheid jezelf te kunnen zijn. Te zijn wie je ten diepste bent. Van daaruit is het mogelijk om andere keuzes te maken die kloppen bij wie je bent. Je leven zelf vormgeven vanuit volledige vrijheid. Als je gaat zien wat jouw belemmerende patronen zijn, de afweermechanismes, dan heb je de mogelijkheid om deze te doorzien en daarmee de kans om je te bevrijden. Je kunt ontspannen in wie je bent, je voelt je gelukkig. Je leven is plezierig.

Samen naar de kern

Heb je al veel geprobeerd om gelukkig te worden? Je komt niet voor niets bij mij terecht. Waarschijnlijk heb je, net als ik, al veel cursussen gedaan, workshops en webinars gevolgd en boeken gelezen over bewustwording. Heb jij een stemmetje in je hoofd dat zegt: “is dit het nu?”, “zal ik altijd aan mezelf moeten blijven werken zonder dat ik me ECHT gelukkig voel? “, “zal het ooit eens genoeg zijn?”.
Als je niet naar de kern van je problematiek gaat, zal dit nooit veranderen. Het is nooit goed genoeg. Jij bent nooit goed genoeg, dat is wat je gelooft.
Laat daar nou net de kern zitten!!

People walking on green bushes labyrinth, hedge maze.

Je psyche lijkt soms op een doolhof. Welk paadje leid je naar de uitgang?

Hoe werkt dat bevrijden?

Tijdens de begeleiding combineer ik Westerse psychologie met Oosterse wijsheid; hierdoor ga je niet alleen mentaal veel duidelijk krijgen over jezelf en leren hoe je je psyche kunt bevrijden, maar je gaat ook leren om op een wakkere manier in het “Hier en Nu” te zijn.
Hoe zou je het vinden als we samen jouw persoonlijke denk- en reactiepatronen in kaart brengen? We maken samen een Persoonlijke Plattegrond (PP), die past op één blad papier! Hiermee ga je begrijpen waarom je bepaald gedrag vertoond hebt en gehandeld hebt.

Waarom doe je zoals je doet? Als je daar inzicht in krijgt, dan kijk je van bovenaf naar jouw doolhof, (psyche) en hierdoor kun je stoppen met rennen van paadje naar paadje, want je was er al achter gekomen dat er veel paadjes doodlopen. Stop maar met rennen en rust uit.

We gaan het licht laten schijnen op de vernauwingen van jouw onbegrensde bewustzijn.
We gaan eerst jouw persoonlijke patronen duidelijk krijgen (PP) en daarna heb je de mogelijkheid om je stapsgewijs diepgaand te bevrijden. Het samen onderzoeken en bevrijden is een grote ontdekkingsreis!

Tijdens dit traject leer ik je ook een focus meditatie, die je in tegenstelling tot de meeste meditaties, met open ogen doet. (gebaseerd op het Tibetaans Boeddhisme). Dit is een ondersteunende training, die je o.a. gaat leren om ook gedurende je drukke dag rust in je hoofd te houden.

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij en mijn werkwijze? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvende eerste kennismaking zonder verdere verplichting. Een fijn gesprek, waarin je kunt onderzoeken wat ik voor je zou kunnen betekenen. Dit gesprek kunnen we in mijn sfeervolle praktijk hebben, maar we kunnen ook een gezonde boswandeling maken, want ik woon aan de rand van het mooie Leenderbos.

Investering

Consult € 75 per sessie (minimaal 60 min)
Voor particulieren zijn deze bedragen incl. BTW en per pin of contant te voldoen. Voor bedrijven exclusief BTW, omdat zij de mogelijkheid hebben om de BTW terug te vragen via de Belastingdienst. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?