Zin om een goed boek te pakken?

Het is winter. De tijd om lekker binnen te zijn waar het warm is en waar je je eigen gezellige, fijne sfeer kunt maken. Hoe fijn is het om je terug te trekken met een goed boek? Ik vind dat heerlijk! Hou je ook van lezen? Ben je net zo’n boekenwurm als ik? Hieronder deel ik wat boekentips met je. Je kunt op de boeken klikken, waardoor je meer kunt lezen over het betreffende boek.

Spirituele romans

Nevelen van Avalon – M. Zimmer-Bradley
De monnik die zijn Ferrari verkocht – Robin Sharma
Time Bender – Tijn Touber (en andere boeken van deze schrijver)
De uitnodiging – W. Paul Young
Dat klopt – Wilma Mesman
De Alchemist – Paulo Coelho (en andere boeken van deze schrijver)

Indrukwekkende boeken

De zin van het bestaan – Victor Frankl
De keuze – Edith Eva Eger

Thrillers – Romans

Van deze schrijvers lees ik alles wat “los en vast zit”.
Nicci French, en dan vooral de serie die ieder boek de naam van een dag van de week geeft
Rolf Borjlind
Robert Bryndza
Marianne Fredriksson
Lars Kepler
Tess Gerritsen
Lucinda Riley
Lisa Gardner
Harlan Coben
Kristin Hannah

Mijn boekenkast

In de loop van de jaren heb ik een collectie opgebouwd van een grote diversiteit aan boeken; romans, thrillers en veel boeken over bewustzijn en spiritualiteit. In onze woonkamer staan twee grote boekenkasten. Aan bekenden leen ik graag boeken uit, ik vind het heerlijk om boeken te delen! Voel je welkom om te vragen naar een boek als je toch bij mij bent voor een consult.