Lief hoofd,

Lief hoofd, wie heeft die “crazy monkeys” in jou geplaatst? Ze springen van tak naar tak en schreeuwen maar wat uit. Ze herhalen nutteloze woorden en kramen totale bullshit uit! Normaal hou ik echt van apen, maar in de Zoo en niet in mijn hoofd.

Oké, ik weet het, ik schijn 60.000 gedachten per dag te hebben. Dat is nog normaal ook. Vind jij dit normaal? Nou, ik niet hoor, ik heb wel wat anders te doen!  Ik word hier doodmoe van.

Je weet toch dat ik super druk ben, dat ik het huishouden nog moet doen, mijn dieren en kinderen moet verzorgen, naar mijn werk moet? Ik moet wel veel he? Nou, laat me ff duidelijk maken, dat moeten we allemaal.
Dat is niet anders, dan kan niet anders.

En jij, mijn hoofd vol gedachten…. jij bent er altijd, kan ik je niet wegsturen? Ik wil zo graag van je af. Ik wil af van je negatieve gezeur en gezever. Het is namelijk nooit goed genoeg. Je weet altijd wel iets negatiefs over me te verzinnen. En als ik iets goeds heb gedaan in de wereld, weet je altijd een “maar” te bedenken. Het had beter gekund of sneller of………(vul maar in, daar ben je goed in!)

Als ik eindelijk rust heb aan het einde van de dag en heerlijk onder de warme dekens lig, trek je er nog een extra leger apen bij. Mijn hoofd lijkt dan te ontploffen. Ik word hier zo onrustig van, dat niet ik niet meer kan slapen, ga liggen woelen en mijn bed maar weer uitstap voor een glas warme melk. Met als gevolg dat ik de volgende dag moe ben. Pff, alweer. En ik ben al zo druk!

Ik wil rust in mijn hoofd!!!!!!

Lief hoofd, ik ga er een einde aan breien. Ik moet dóór. Wil je me alsjeblieft helpen? Ik wil me echt graag beter voelen en daar heb ik jou voor nodig geloof ik. Ik verwacht een mooie oplossing waar we beiden tevreden mee zullen zijn. Wil je me binnen een week een oplossing aanbieden?

Liefs, ikke

PS: inmiddels heb ik een reactie ontvangen en zal later deze week het antwoord van mijn hoofd publiceren