Focusmeditatie – 1 ochtend – thuiskomen in jezelf: Try out met korting!

Heb je er moeite mee in het “nu” te leven?

Heb je het gevoel dat je een wandelend hoofd bent?

Bepalen de gedachten in je hoofd teveel je leven?

Brengt meditatie je wel rust, maar geen blijvend fijn gevoel?

Zou je wat meer met bewustwording willen doen, maar je weet niet hoe?

Een geleide meditatie vind je heerlijk, je zakt lekker weg in ontspanning. Je voelt je rustig en kalm. Kon je je maar de hele dag zo voelen. Maar ja, duty calls en je moet weer aan de gang.

Tijdens het mediteren voel je je heerlijk, maar het lukt je niet om de rust vast te houden. Voordat je het weet ben je weer in de waan van de dag, druk-druk-druk. Je hebt een verlangen om je ook in het dagelijks leven rustiger te voelen. Minder gedachten, meer flow. Minder stress, meer rust. Minder afleiding, meer in het NU.

Hoe groot is je verlangen om meer rust te ervaren? Meer in flow te zijn?  

Op vrijdagochtend 8 december a.s. wil ik je graag meenemen op reis naar meer rust in je leven. Tijdens deze ochtend gaan we een wakkere manier van mediteren beoefenen. Deze meditatie doe je, in tegenstelling tot de meeste meditaties, met je ogen open. Het is een eenvoudige techniek met groot resultaat. Deze meditatie heeft z’n oorsprong in het Tibetaanse Boeddhisme.

Na een korte theoretische uitleg gaan we deze meditatie direct oefenen. Na deze ochtend heb je een super tool in handen om je leven blijvend te veranderen! De meditatie kun je zelfs gaan doen tijdens je werk, een vergadering, een druk feestje enz. enz.
Nazorg: na de training krijg je een naslagwerk mee, zodat je thuis eenvoudig kunt gaan oefenen. Wanneer je wenst, is ook een gesprek inclusief, ongeveer een week na de training, om te kijken waar je eventueel tegen aanloopt en waar ik je nog verder in kan ondersteunen. (kan ook online).

  • Vrijdagochtend 08-12-2023 van 10.00 – 12.30 uur. Inclusief koffie, thee, een naslagwerk en nazorg.
  • Kleine setting, maximaal 6 personen, met veel persoonlijke aandacht
  • Normaal tarief € 44,-, try-out tarief € 25,-
  • Adres: Zandbergstraat 75, Valkenswaard
  • Opgeven graag per e-mail of whatsapp (Boudine@reflownederland.com of 06-57 566 411, of via het contactformulier.
  • Heb je de training liever alleen? Je kunt ook privé boeken, sessie (minimaal 60 min) voor € 75-