Zen “op de berg” en daarna toch weer stress

Het is ochtend, je bent net wakker en je voelt je heerlijk rustig en ontspannen. De meditatie doet je goed. Voordat de dag losbarst even tijd voor jezelf. Je hebt zin in de dag.
En dan….. zie je dat je moet haasten. Het werk roept, de kinderen moeten ontbijten, de was moet nog in de machine en je hebt nog maar een paar minuten. Even over naar de vijfde versnelling en gas erop!

Maar je vergeet terug te schakelen en hierdoor is je hele dag druk en je hebt een constant gejaagd gevoel. Waar is het rustige gevoel van de ochtend gebleven? Dat zou je wel vast willen houden!

Ik herken dit als geen ander. Zeker in de tijd als alleenstaande moeder met een leidinggevende functie. De emmer liep bij mij geregeld over en ik heb zelfs een flinke burn-out gehad. Ik had altijd een jachtig bestaan. Te weinig tijd voor mezelf. Altijd aan het zorgen voor anderen. Ik voelde me onmachtig in mijn eigen leven; ik had het gevoel dat ik geleefd werd. Ik moest zoveel; ik moet nog dit, ik moet nog dat……

Herkenbaar voor jou?

Wees eerlijk; je weet dat deze continue stress slecht is voor je lichaam en geest. Je gaat je er ongelukkig en moe van voelen en je kunt je zelfs gevangen voelen in je eigen leven. Was dit de bedoeling? Nee toch!

Samen op pad

Heb je zin om met mij op pad te gaan? Ik zou graag samen met jou een wandeling maken door het bos, heerlijk in de natuur, om je een eerste glimp te laten opvangen hoe je meer Flow in je leven kunt hebben. Een versnelling terugschakelen, lijkt je dat een goed idee? Je kunt gaan ervaren hoe het is om je thuis te voelen in je eigen lichaam. Ik reik je praktische handvatten aan om deze rust en tevredenheid ook in je dagelijks leven te gaan ervaren.

We starten vanaf de Zandbergstraat en lopen vanaf daar direct de mooie natuur in. De boswandeling duurt ongeveer een uur en kun je eenmalig boeken in maart voor het bedrag van € 29,-.

Je kunt je hier aanmelden o.v.v. “boswandeling maart 2021”

Ik verheug me erop om jou te ont-moeten !